تهران- ایرنا- رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور از برنامه اصلاح نژادی گاومیشهای بومی و تولید نیمه صنعتی آن خبر داد و گفت: اصلاح نژاد گاومیش در افزایش تولید گوشت قرمز و رشد ۳ برابری شیرخام موثر است که می تواند زمینه ساز خودکفایی در تولیدات پروئینی به ویژه گوشت قرمز شود.
Source link
به نقل از : شلالدون نیوز
اصلاح نژاد گاومیش بومی کلید خورد/ فرصتی برای افزایش تولید گوشت و شیر

تهران- ایرنا- رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور از برنامه اصلاح نژادی گاومیشهای بومی و تولید نیمه صنعتی آن خبر داد و گفت: اصلاح نژاد گاومیش در افزایش تولید گوشت قرمز و رشد ۳ برابری شیرخام موثر است که می تواند زمینه ساز خودکفایی در تولیدات پروئینی به ویژه گوشت قرمز شود. Source link به نقل […]
- ارسال توسط : shelaldun
- 1 بازدید
- بدون دیدگاه